Alles over de Olympische spelen in de Russische badplaats Sochi

Site te koop

Heeft u interesse in een overname van deze website, neem dan contact met ons op!

Sochi .nl

Sochi 2014:

  • No dates present

Tags:


Search in Sochi.nl:


Categories +/-

Archive +/-

Austrian Airlines vliegt vanaf april naar zeven Russische bestemmingen

Altijd makkelijk om te weten voor wie een keer die kant op wilt gaan! Austrian Airlines vliegt vanaf april naar zeven Russische bestemmingen

De Austrian Airlines Group breidt haar netwerk in Centraal-en Oost Europa verder uit met twee nieuwe bestemmingen in Rusland. Vanaf de start van het zomerseizoen vertrekken er drie Austrian-vluchten per week naar Sochi en Nizhniy Novgorod. Hiermee komt het aantal bestemmingen van Austrian Airlines in Centraal- en Oost Europa op 47. De eerste vlucht naar Sochi vindt plaats op 1 april, de volgende dag vertrekt het eerste vliegtuig naar Nizhniy Novgorod. Austrian Airlines vliegt momenteel al op vijf Russische steden: Rostov, St. Petersburg, Moskou, Yekaterinburg en Krasnodar. Met dit nieuwe aanbod blijft de Austrian Airlines Group haar positie handhaven als één na grootste aanbieder van vluchten naar Rusland.

Austrian Airlines zet op beide routes een Fokker 70 in. Afgelopen zomer heeft Austrian Airlines uit alle Fokkertoestellen een rij stoelen gehaald, zodat de beenruimte flink is vergroot. Businessclass- passagiers genieten nu in de Fokker 70 van een comfortabele 86 cm beenruimte.

Sochi en Nizhniy Novgorod

Sochi ligt aan de voet van het Kaukasusgebergte aan de oostkust van de Zwarte Zee. De stad is met 300 dagen zon per jaar een populaire badplaats in Rusland. Sochi is gastheer van de Olympische Winterspelen in 2014. Nizhniy Novgorod is Rusland’s vijf na grootste stad en ligt ongeveer 400 kilometer ten oosten van Moskou. Nizhniy Novgorod is een van de sterkst groeiende industriesteden van Rusland. De stad wordt tevens gezien als het architectuurmekka van Rusland.

Vluchten naar Sochi:

Amsterdam - Wenen 0745 - 0945

Wenen - Sochi        1020 - 1520

Sochi - Wenen        1655 - 1815

Wenen - Amsterdam 1950 - 2155

Write a comment