Alles over de Olympische spelen in de Russische badplaats Sochi

Site te koop

Heeft u interesse in een overname van deze website, neem dan contact met ons op!

Sochi .nl

Sochi 2014:

  • No dates present

Tags:


Search in Sochi.nl:


Categories +/-

Archive +/-

Wat is Sochi?

Een korte uitleg over Sochi om alles een beetje duidelijk te maken. Om ons heen horen we dat veel mensen nog nooit van de plaats Sochi hebben gehoord. Wij Nederlanders en Belgen weten in het algemeen vrij weinig van Rusland, laat staan een plaatsje dat Sochi heet. Eigenlijk is dit heel raar. In Rusland is dit namelijk één van de meest bekende plaatsen van het land en echt heel veel Russen zijn hier ook wel eens geweest. U kunt Sochi rustig vergelijken met het Benidorm van Spanje of het Alanya van Turkije.

Sochi is gelegen aan de Zwarte Zee en is begin 1900 enorm gegroeid doordat politieke leiders hier huizen kochten en bekendheid gaven aan de stad. Doordat deze mensen hiernaartoe kwamen werden alle overige onderdelen van de stad ook sterk verbeterd. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld parken, de kustlijn en de infrastructuur. Voor toeristen is dit natuurlijk een reden om deze plek uit te zoeken om vakantie te vieren.

Sochi is zoals eerder verteld schitterend gelegen aan de Zwarte Zee. U zult mooie stranden en ruime boulevards tegenkomen bij een bezoek aan de stad. Voor de zomer is dit dus een ideale vakantiebestemming. Wat veel mensen niet weten is dat aan de andere kant van de stad het Kaukasus gebergte begint. Dit zorgt er weer voor dat het in de winter een perfect ski-gebied is. Het meest bekende skigebied van Rusland is Krasnaya Polyana (Het Rode Veld) en is ook vlakbij Sochi gelegen. Verder kunt u heerlijk wandelen door de stad, over het strand en door de bergen. Vanuit de bergen kunt u genieten van schitterende vergezichten.

Kortom, Sochi is een perfecte stad om eens te kiezen als vakantiebestemming!

Write a comment